Ducati

Modellen

Kies uw favoriete Ducati familie

Monster

De Ducati Monster is wendbaar en heeft sportieve prestaties en is ontworpen voor maximaal rijplezier, te allen tijde en onder alle omstandigheden.

Streetfighter-V4

streetfighter

Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een ontzagwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

game on!

Hypermotard 950 SP

Hypermotard

De nieuwe Hypermotard 950 gaat terug naar de basis van de racemotard stijl zonder dat dit ten koste gaat van de sportieve essentie.

Diavel

Krachtig. Gespierd. Maar ook wendbaar en effectief tussen de bochten voor maximaal rijplezier.

Ducati Diavel V4

So good to be bad

Supersport

De SuperSport combineert comfort met veelzijdigheid dankzij oplossingen die hem perfect maken voor dagelijks gebruik op de weg – maar zonder ooit afbreuk te doen aan de sportieve geest.

The Science of Speed

panigale

Het Superbike programma is behoorlijk uitgebreidt. De nieuwkomers zijn de Panigale V2, de nieuwe Panigale V4S en de Superleggera V4.

Panigale v2 Bayliss

Your Extraordinary Journey

Multistrada

Grotere bruikbaarheid en controle. De Multistrada neemt u mee naar een “comfortzone”, waar het rijplezier een gevoel van welzijn wordt, reizen een ervaring wordt en prestaties een pure emotie worden.

desertX

Neem je wildste dromen en laat ze uitkomen. Neem wat vrienden mee en maak u klaar voor het avontuur van uw leven. DesertX brengt u tot het uiterste.

DesertX