Ducati

SERVICE

Onderhoud

Meer kilometers, minder service, om ten volle van uw Ducati te genieten.
We hebben de intervallen voor alle diensten verlengd tot 30.000 km voor Desmo Service en trainen dagelijks onze Ducati Service medewerkers voor steeds betere standaard.

Desmo service

Rijplezier, betrouwbaarheid en maximale beheersing van de onderhoudskosten behoren tot de belangrijkste criteria die aan de basis liggen van elk engineeringproject bij Ducati. Desmo service onderhoudsintervallen zijn verlengd naar 24.000 km en op sommige modellen is dit zelfs 30.000 km. De eenvoudigste onderhoudsinterval (oil service) is 12.000 km of 15.000 km, waarden die een absolute standaard vormen voor motoren met hoge prestaties.  

Bovendien investeert Ducati Assen voortdurend in de technische opleiding van zijn servicepersoneel: alleen via het officiële Ducati Service netwerk vindt u de vaardigheden en tools die nodig zijn om al die fundamentele procedures uit te voeren die ervoor zorgen dat uw Ducati op het hoogste niveau blijft presteren.

Vergeet niet dat de documentatie die bij uw motorfiets wordt geleverd veel nuttige informatie bevat: van de specifieke kleurcode, tot advies over winteronderhoud of details over onderhoud.

Schade

herstel

Wat te doen bij schade

Bij schadeherstel is het van belang dat er niets over het hoofd wordt gezien. Naast zichtbare schade kan ook onder het kuipwerk schade zijn aangericht of kan bijvoorbeeld een frame of achterbrug krom zijn, waardoor de motor niet veilig meer de weg op kan. Schade wordt bij Ducati Assen altijd vakkundig en onder garantie hersteld.

Neem bij schade contact op met je verzekeringsmaatschappij en meld de schade. Breng je motor vervolgens naar Ducat Assen of als de motor niet meer rijdbaar is, laat hem door de verzekering naar ons brengen.

Schadeherstel

Bij Ducati Assen kun je een akte van cessie opstellen waarbij je Ducati Assen opdracht geeft de schade voor jou te regelen. Er wordt een taxatie van de reparatiekosten gemaakt en met de expert wordt het schadebedrag vastgesteld. Dit taxatierapport wordt naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd, en afhankelijk van de schuldvraag en de dekking van de verzekering wordt van de verzekeringsmaatschappij goedkeuring gegeven voor het herstel van de schade.

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je voor professioneel schadeherstel bij Ducati Assen terecht. Ducati Assen zorgt ervoor dat je motor weer snel in de originele staat wordt hersteld. Door het officiële Ducati dealerschap kunnen we snel over nieuwe en originele Ducati onderdelen beschikken en je motor snel weer opknappen zodat je opnieuw de weg op kunt.

Ontzorgen

Ducati Assen kan, indien gewenst, de volledige afhandeling van de schade voor haar rekening nemen. Van overleg met de expert van de verzekeringsmaatschappij tot het herstellen van de schade aan je motorfiets. In veel gevallen is het schadeherstel immers een kwestie van verzekeringswerk.

haal & brengservice

Haal - en brengservice

Met pech langs de weg? Of misschien niet mogelijk om je motorfiets voor onderhoud langt te brengen? Geen stress. De profs van Ducati Assen zijn er om je bij te staan! Voor een vergoeding, komen ze je motorfiets waar ook ophalen en brengen.

Tijdens de Winterbeurt is dit zelfs een vast item op de agenda, dus geen geploeter door metershoge sneeuw en glad ijs voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt als voorbereiding voor de winter. Zit gewoon bij de (Grote) Winterbeurt inbegrepen!

Neem contact op met onze Ducati service afdeling