Factory

EVER

red

Factory Ever Red Fabrieksgarantie verlenging

Factory Ever Red is Ducati’s officiële uitbreiding beschikbaar voor aankoop binnen 30 dagen na aankoop van een motorfiets, geschikt om te worden opgenomen in het financieringsplan.

Dankzij Factory Ever Red is het mogelijk om de garantieperiode met 12 of 24 maanden te verlengen in aanvulling op de 2 jaar garantie van Ducati. De garantie is geldig in heel Europa zonder enige beperking in kilometerstand: met Factory Ever Red bent u volledig vrij om zonder beperkingen van uw motorfiets te genieten!

Bovendien is de Factory Ever Red uitbreiding gekoppeld aan het voertuig en niet aan de eigenaar ervan. Als de motorfiets van eigenaar verandert, blijft de resterende garantiedekking behouden tot het einde van de geselecteerde periode, zodat de waarde van de motorfiets in de loop van de tijd behouden blijft.

Prijzen Factory Ever Red

12 maanden

24 maanden

Panigale V4                                      Streetfighter

€ 409,00

 € 575,00

Diavel                                               Panigale V2                                    XDiavel 

 € 299,00

 € 445,00

SuperSport                                       Monster                                           Scrambler                                         Hypermotard

 € 199,00

 €  295,00

Factory Ever Red biedt:
  • Officiële garantie van Ducati Motor Holding.
  • Geen vooruitbetaling voor reparatiekosten. 
  • Geen kilometerbeperking.
  • Dekking geldig in heel Europa.
  • Bijstand door Ducati Service werkplaatsen en gebruik van originele Ducati onderdelen.
  • Roadside service (ACI Global) gedurende de gehele garantieperiode.
  • Meer waarde voor uw motorfiets met de mogelijkheid om de garantie over te dragen aan de nieuwe eigenaar indien u besluit de motorfiets te verkopen.
  • Mogelijkheid om nog een jaar garantie te kopen met Ever Red Plus 12.
  • De dekking van de garantie is zeer vergelijkbaar met de Ducati Garantie (24 maanden) voor nieuwe motorfietsen en is van toepassing op alle onderdelen van het voertuig met uitzondering van de onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, esthetische gebreken, de accu en accessoires.

Wilt u meer weten?

Indien u meer informatie wenst over de Ducati Garantie, over het uitbreidingsprogramma en ons service- en onderhoudsaanbod, neem dan contact op met ons op.