Ducati

monster

JUST FUN

Alle essentie van Ducati in een moderne motorfiets. Hier is de nieuwe Monster in de meest compacte, essentiële en lichtst mogelijke vorm. 

Een project dat de oorspronkelijke concepten uit 1993 opnieuw toepast met een superbike afgeleid frame, van aluminium, dat helpt om het gewicht terug te brengen tot slechts 166 kg, 18 kg minder dan de Monster 821.

Smalle zijkanten en een ontwerp dat wordt gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen maken de motor compact en essentieel: een motorblok, een zadel, de tank, het stuur. 

Alles wat u nodig hebt om plezier te hebben, meer niet.

Bent u een jonge rijder?

De Monster is verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

Monster-821-35kw

Een nieuw Monster Design

De nieuwe Monster is gebaseerd op het model uit 1993 en weerspiegelt wat er nodig is om het allergrootste plezier aan het motorrijden te beleven. Met andere woorden, een motorblok, een zadel, een tank en een stuur. Bovendien integreert het alle onmiskenbare elementen die het iconische model kenmerken: de vormgegeven brandstoftank, de ronde koplamp, de strakke achterkant, om nog maar te zwijgen van het grotere volume dat aan het motorblok wordt gegeven. 

Het is zeker een gloednieuw hoofdstuk dat wordt gekenmerkt door geëvolueerde vormen gemengd met moderne, sportieve, elegante, verfijnde en toch technologische smaken. Alle inhoud is dus perfect geïntegreerd in het ontwerp. 

Maximale compactheid en lichtheid worden op verstandige wijze gecombineerd met de traditionele maar essentiële en zuivere lijnen van Ducati. Bovendien is elk technisch kenmerk in harmonie met het ontwerp om het concept van de sport naked, bedacht door Ducati in 1993, te herbeleven. Te beginnen met het voorframe, duidelijk geïnspireerd op de Panigale V4. 

Testastretta 11° motor

Dankzij het hoge maximumvermogen en koppel, de soepele afgifte en een sterk koppel bij alle toerentallen kan de nieuwe Testastretta 11°-motor van de Monster de rijder prestaties en wendbaarheid garanderen. De Monster is ook beschikbaar voor rijders met een beperkt rijbewijs, in een versie met 35 kW gereguleerd vermogen.

monster to the nth power

De evolutie van het instinct van de Monster, voor uw evolutie als bestuurder. Geniet van het plezier van het rijden met volledige controle. Geniet van de kracht en de vloeibaarheid van de Testastretta 11°. Dankzij de uiterst verfijnde, uiterst Ducati elektronische en motorische apparatuur, is het nog nooit zo leuk geweest om over uw grenzen heen te gaan. 

monster specificaties

 

 

 
 
CILINDERINHOUD
937 cc
VERMOGEN
111 pk @ 9,250 rpm
KOPPEL
93 Nm @ 6,500 rpm
DROOGGEWICHT
166 kg
ZITHOOGTE
820 mm
800 mm (accessoire verlaagd zadel)
775 mm (accessoire verlaagd zadel+ lage veringsset)”
STANDAARDUITRUSTING
Ducati Quick Shift, Ducati Power Launch, 4,3″ TFT-kleurendisplay, Full LED-koplamp en verlichtingssysteem, Dynamische richtingaanwijzers, USB-aansluiting.
CONTROLE KLEPSPELING
30,000 km

Geavanceerde technologie

Zo een moderne Monster verdient een eersteklas elektronicapakket. De standaarduitrusting omvat volledig instelbare ABS Cornering, Traction Control, Wheelie Control. 

Het nieuwe sportieve karakter van de Monster wordt ook onderstreept door de Launch Control, die zorgt voor een razendsnelle start: buitengewone eigenschappen die meestal voorbehouden zijn aan supersportmotoren zijn nu beschikbaar voor elke gepassioneerde rijder, allemaal in de naam van eersteklas rijplezier.

That's why #welovemonster

Monster is altijd al de Ducati motorfiets geweest die het allerbeste biedt op het gebied van maatwerk.

Daarom zijn de nieuwe Monster kits voorzien van stickers die gebruikt kunnen worden om grafische ontwerpen voor de motorfiets te maken. Er twee verschillende grafische patronen beschikbaar voor de drie verschillende kleuren, Ducati Red, Aviator Grey en Dark Stealth.

Elke kit bevat stickers voor de tank, de carrosseriepanelen aan de zijkant van het zadel en het voorspatbord.

cover kits

Voor degenen die een duidelijker verandering willen, zijn er drie gelakte plastic kits beschikbaar, één voor elke kleur van het gamma, met onder andere een tank cover en zijpanelen voor het zadel.

De cover kits, met nog agressievere en bijzonder design, bevat ook een afdekkap voor het passagierszadel, een kuip voor de koplampen en een voorspatbord.

verkoop prijzen monster:

MONSTER € 14.590,-

ducati red

MONSTER € 14.790,-

aviator grey

Monster 937

MONSTER € 14.790,-

dark stealth

MONSTER + € 14.990,-

ducati red

MONSTER + € 15.190,-

AVIATor grey

Monster 937

MONSTER + € 15.190,-

dark stealth

Monster SP

MONSTER SP € 17.990,-

SP livery

BIKE CONFIGURATOR

Stel hier uw Monster samen!