scrambler

icon

Next Gen Icon. De toekomst komt in kleuren

De nieuwe Scrambler Icon kan worden gemixt en geremixt terwijl hij onmiskenbaar zichzelf blijft. Hij kan alle kleuren en alle persoonlijkheden hebben dankzij de nieuwe verwisselbare tankdeksels. Hij is zowel esthetisch als technisch vernieuwd, te beginnen met alle optische voorzieningen, nu full-LED, die echter hun kenmerkende imago behouden met het ronde front, voorzien van ronde gesegmenteerde DRL’s en met de klassieke “X”, nu geplaatst aan de buitenkant van de lens. Ook het chassis is bijgewerkt met een vernieuwde achterbrug en trellisframe. Ook de Desmodue motor, die altijd een onderscheidend kenmerk is geweest van de Ducati Scrambler®, is inhoudelijk gemoderniseerd en draagt bij aan een totale gewichtsvermindering van 4 kg ten opzichte van de vorige generatie.

Bent u een jonge rijder?

De Scrambler Icon is verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

Scrambler Icon

AANPASBAAR

De drie standaardkleuren worden aangevuld met zes beschikbare accessoires, waaronder spatborden voor en achter, koplamphoezen en tags op de wielen om de Next Gen-transformatie compleet te maken.

MAKKELIJKER TE BERIJDEN

In de nieuwe generatie drijft de achterbrug een schokdemper aan op een centrale plaats en niet langer aan de linkerkant. Ook de stuurhoek en de positie van het stuur zijn herzien om het rijgedrag van de motorfiets te verbeteren.

Scrambler Icon
Scrambler Icon

ELEKTRONICA

Op het nieuwe 4,3 inch TFT-dashboard, geplaatst in een dashboard dat een onontkoombare moderne klassieke uitstraling behoudt, bevindt zich de nieuwe ride-by-wire gasklepregeling, waardoor de levering altijd klaar is bij elk toerental.

Handel met de #Joyvolution!

Vlieg met je Scrambler®-motor in het Land van Vreugde met positiviteit, plezier en een vrijgevochten houding.

Scrambler Icon
Scrambler Icon

9 schitterende kleuren

Naast de drie standaardkleuren ’62 Yellow, Thrilling Black en Ducati Red zijn er nog zes andere kleuren als accessoire verkrijgbaar: Storm Green, Rio Celeste, California Orange, Nephrite Green, Sparkling Blue, Velvet Red.
 

verkoop prijzen scrambler icon:

Scrambler Icon

Scrambler icon € 12.590,-

dark stealth

Scrambler Icon

Scrambler icon € 12.590,-

'62 yellow

Scrambler Icon

Scrambler icon € 12.590,-

rosso ducati