scrambler

FULL THROTTLE

Next Gen Full Throttle. De snelste uitstraling in de stad

De sportieve kant van Next Gen: de nieuwe Full Throttle is het voorstel geïnspireerd door Amerikaanse Flat Track-wedstrijden op onverharde ovalen. Ontworpen om zijn grenzen te verleggen, behendig te rijden in het stadsverkeer, de stad te ontvluchten.

Op de zijkanten is het nummer 62 aangebracht ter herinnering aan 1962, het jaar waarin de eerste Ducati Scrambler debuteerde. De carterbeschermer completeert een onmiskenbaar ruigere esthetiek voor wie niet onopgemerkt wil blijven.

Bent u een jonge rijder?

De Scrambler Full Throttle met een beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

Scrambler Full Throttle

SPORTIEVE KLEUR

De esthetiek wordt benadrukt door het speciale zadel en de kleurstelling in Rosso GP19/Dark Stealth, gespeeld op het contrast tussen het rood van de officiële Desmosedici motoren in de MotoGP van 2019 en het matzwart.

SPORTIEF RIJDEN

Het stuur, met variabel gedeelde, is lager en sportiever dan op de Scrambler Icon voor een nog wendbaardere en leukere rit.

Scrambler Full Throttle
Scrambler Full Throttle

SPORTIEVE UITSTRALING

Het voorspatbord is korter en sportiever, net als de staart zonder achterspatbord. De rode labels op de lichtmetalen velgen, een gehomologeerde Termignoni uitlaatdemper en Ducati Performance LED richtingaanwijzers maken de look compleet.

Handel met de #Joyvolution!

Vlieg met je Scrambler®-motor in het Land van Vreugde met positiviteit, plezier en een vrijgevochten houding.

Scrambler Full Throttle
Scrambler Full Throttle

Sportieve uitstraling

Het sportieve karakter van de Full Throttle wordt onderstreept door het speciale zadel en de kleurstelling in GP19 Red/Dark Stealth.

verkoop prijs FULL THROTTLE:

Scrambler Full Throttle

Scrambler FULL THROTTLE € 13.390,-

GP19 Red/Dark Stealth