Ducati

Supersport

Sportieve elegantie

De lijnen van de SuperSport creëren dynamische vormen, visueel compact en licht. Het ontwerp, sportief en elegant, integreert elementen die typisch zijn voor Ducati sportmotoren zoals de enkelzijdige achterbrug, de gevormde tank en de compacte zijdelingse demper met twee overlappende uitgangen, waardoor het achterwiel, met zijn “Y” spaakontwerp, volledig zichtbaar is.

Altijd klaar voor spanning

De Ducati Testastretta 11° 937 cc motor ontketent 110 pk bij 9000 tpm en een maximaal koppel van 9,5 kgm bij 6500 tpm, waarvan 80% al beschikbaar is bij 3000 tpm. Geavanceerd elektronische systemen zorgen voor een volledige toevoer en een onmiddellijke, eenvoudig te beheren respons.

De Supersport technologie

Een eersteklas technologische uitrusting met ABS, DTC, Ducati Quick Shift up/down, rij modi en een 4,3 inch TFT-display dat het display verandert in een bedieningspaneel voor het instellen en controleren van motorinformatie, instellingen en meer.

Bent u een jonge rijder?

De Supersport is verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

SuperSport-35kw

Geavanceerde actieve veiligheid

De SuperSport presenteert een rijk elektronicapakket dat het niveau van actieve veiligheid verhoogt. Het Ducati Safety Pack (DSP), met Bosch 9MP ABS ,Ducati Traction Control en Ducati Wheelie Control, verbetert de prestaties van de motor en optimaliseert de controle, zelfs op oppervlakken met minder grip.

Verkoop prijzen SUPERSPORT 950:

SuperSport 950 € 17.290,-

ducati red

SuperSport 950 S € 19.390,-

ducati red

SuperSport 950 S € 19.590,-

star white silk