ducati

Multistrada

V2

De nieuwe Multistrada V2

De ideale motorfiets om ten volle te genieten van elke route, veelzijdig in het dagelijks gebruik en in de stad, altijd met de sportiviteit en onmiskenbare stijl die elke Ducati kenmerken.

4 EVER MULTISTRADA

Ducati biedt 4 jaar garantie op alle modellen in de Multistrada familie met de 4Ever Multistrada garantie.

Ducati biedt 4 jaar garantie op alle modellen in de Multistrada familie met de 4Ever Multistrada garantie.

Your everyday wonder

De Ducati Multistrada familie zet haar evolutie voort met de presentatie van de nieuwe Multistrada V2: De ideale motorfiets om ten volle te genieten van elke route, veelzijdig in het dagelijks gebruik en in de stad, altijd met de sportiviteit en onmiskenbare stijl die elke Ducati karakteriseren.

De nieuwe tweecilinder van de familie van Ducati dual bikes is een 360° motorfiets, steeds intuïtiever, comfortabeler, leuker en toegankelijker, mede dankzij de introductie van de 35-kW versie voor A2 rijbewijshouders. Multistrada V2 is een technologisch geavanceerde motorfiets, met een verfijnd rijwielgedeelte en een zeer compleet elektronisch pakket, zonder het motorblok te vergeten, de laatste evolutie van de 937 cc Testastretta 11° unit, en vertegenwoordigt de perfecte toegangspoort tot het Ducati tourer universum.

Tijdens de ontwikkelingsfases van deze motorfiets waren de belangrijkste aandachtspunten ergonomie, gewichtsbesparing, updates van het motorblok en een serie upgrades die de filosofie van “zet verbetering voort” volgen.

Your Everday Wonder

Een 360° Multistrada

Dankzij de zorgvuldige ergonomische studie, de gewichtsvermindering, het technologiepakket chassis-motor-elektronica is de Multistrada V2 uiterst veelzijdig: perfect voor toertochten, ook met passagierstas en zijtassen, is hij ook ideaal voor dagelijks gebruik in de stad. Het 19″ voorwiel zorgt voor een soepele, comfortabele rit, altijd met het juiste niveau van reactievermogen en precisie. Gecombineerd met het Ducati Skyhook Suspension EVO semi-actief veersysteem(standaard op de S versie) kan het de ruwheid en oneffenheden van de ondergrond absorberen en altijd de ideale set-up van het voertuig garanderen, wat de veiligheid en het comfort verbetert.

Vermogen en koppel altijd onder controle

De Multistrada V2 wordt aangedreven door de laatste evolutie van de bekende en geliefde 937 cc Ducati Testastretta 11° tweecilinder met desmodromische distributie, die 113 pk levert bij 9.000 tpm en een maximum koppel van 94 Nm bij 6.750 tpm in Euro 5* configuratie, een combinatie van een uitstekend niveau van prestaties en adrenaline met een regelmatige en altijd beheersbare vermogensafgifte.

Het motorblok is lichter gemaakt en de versnellingsbak en de koppeling zijn gemoderniseerd, om een grotere soepelheid en precisie bij het schakelen te garanderen en ook het inschakelen van de vrijloop te vergemakkelijken. De Testastretta 11° is betrouwbaar en sterk en heeft verlengde onderhoudsintervallen, met olieverversing om de 15.000 km en klepspelingcontrole om de 30.000 km.

Multistrada V2 is ook verkrijgbaar in de 35-kW versie voor A2 rijbewijshouders, een absolute topper voor de Multistrada familie.

* Alleen in landen waar de Euro 5 wetgeving van kracht is

Compromisloze elektronica en besturing

Veiligheid, comfort en prestaties van de Multistrada V2 worden ook gegarandeerd door de allernieuwste elektronische hulpsystemen. In de S-versie wordt de reis 5-sterren dankzij een benchmark full-optional pakket voor het segment waartoe hij behoort.

De Multistrada V2 heeft vier Riding Modes (Sport, Touring, Urban, Enduro) die inwerken op de rijhulpsystemen, de motormapping en de Skyhook-vering (voor de S-versie), waardoor het karakter van de motorfiets volledig naar wens kan worden aangepast.

Het 6-assige traagheidsplatform IMU (Inertial Measurement Unit) van Bosch maakt de werking van het ABS in bochten mogelijk, d.w.z. variabel afhankelijk van de hoek van de bocht.

Het dashboard van de Multistrada V2 bestaat uit een groot, goed zichtbaar LCD-scherm. De S versie daarentegen heeft een hoge resolutie 5″ kleuren TFT display, met een intuïtieve interface die het makkelijk maakt om door het menu te navigeren. Beide versies zijn geïntegreerd met het Ducati Multimedia Systeem.

De Multistrada V2 heeft een agressief vormgegeven koplamp, typisch voor de motorfietsen uit de Multistrada familie. Achteraan is er een LED-achterlicht, dat gebruik maakt van het Ducati Brake Light systeem (reeds ontwikkeld voor op de Multistrada V4): in geval van hevig remmen, activeert dit systeem automatisch het knipperen van het achterlicht om op gepaste wijze een abrupt afremmen te signaleren aan de volgende voertuigen, wat bijdraagt tot de algemene veiligheid van de motorfiets.

In de S-versie is de koplamp full-LED, uitgerust met de Ducati Cornering Lights (DCL) functie die de verlichting van de rijbaan in bochten optimaliseert op basis van de hellingshoek van de motorfiets.

De Ducati Traction Control (DTC) van de Multistrada V2 is instelbaar op acht niveaus, terwijl ABS Cornering instelbaar is op drie en op niveau 1 “alleen voorzijde” (niet in de bochten) functionaliteit biedt. Het Vehicle Hold Control-systeem (VHC) helpt de rijder bij het bergopwaarts starten. Het wordt geactiveerd wanneer de gebruiker, terwijl de motorfiets stilstaat en de zijstandaard ingetrokken is, grote druk uitoefent op de voorremhendel of op het achterrempedaal en in staat is het voertuig stil te houden door actief in te grijpen op de achterrem.

VERKOOP PRIJZEN MULTISTRADA V2:

Multistrada V2

MULTISTRADA V2€ 17.890,-

ducati red

Multistrada V2 S

MULTISTRADA V2 S€ 21.290,-

ducati red

Multistrada V2 S

MULTISTRADA V2 S€ 21.590,-

Street grey

Multistrada V2 S Travel

MULTISTRADA V2 S
TRAVEL


€ 22.790,-

ducati red

Multistrada V2 S Travel

MULTISTRADA V2 S
TRAVEL


€ 23.090,-

Street grey

ducati

Multistrada

V4

RULE ALL ROADS

Welke weg u ook besluit te nemen met uw nieuwe Multistrada V4, of het nu asfalt, grind, zand of stenen zijn, u zult zich op uw gemak voelen. Tijdens elk moment van de rit ervaart u het plezier van volledige controle.

De vierde generatie Multistrada is veelzijdiger en makkelijker te rijden dan ooit. Sport, Travel, Enduro en Urban: vier perfect uitgebalanceerde stijlen om de nieuwe Multistrada V4 effectief en leuk te maken in alle rijomstandigheden.

buiten de gebruikelijk wegen

Laten we een weg vinden waar niet eens een weg is.

Verkenning is een kwestie van denken.

connected intelligence

Zoek nieuwe manieren om te ontdekken.

Zonder te verdwalen.

 

60.000 km trusted

Anderhalve keer de omtrek van de aarde.

U hoeft alleen maar uw bestemmingen te kiezen.

 

een innovatieve uitstraling

Technologisch en scherp.

Ogen gericht op uw volgend avontuur.

 

het onmiskenbare ducati snelheidsgevoel

Intuïtieve bediening en opwindende prestaties.

De volledige beleving van het iconische en sportieve Ducati karakter.

4 EVER MULTISTRADA

Ducati biedt 4 jaar garantie op alle modellen in de Multistrada familie met de 4Ever Multistrada garantie.

Ducati biedt 4 jaar garantie op alle modellen in de Multistrada familie met de 4Ever Multistrada garantie.

V4 granturismo

V4 Granturismo belangrijkste technische gegevens

 • 1158 cm³ 4-cilinder 90° V motorblok
 • Boring x slag 83 x 53,5 mm
 • Compressieverhouding 14:1
 • Maximaal vermogen 125 kW (170 PK) bij 10.500 tpm
 • Maximaal koppel 125 Nm (12,7 Kgm) bij 8.750 tpm
 • Euro 5-homologatie                   
 • Distributie deels ketting, deels tandwiel – timing met dubbele bovenliggende nokkenas, 4 kleppen per cilinder
 • Tegengesteld draaiende krukas met kruktappen in een hoek van 70°.
 • Natte multi-plaat anti-patroon servo-koppeling
 • Semi-droge cartersmering met drie oliepompen: 1 levering en 2 retour
 • Brandstofvoorziening met vier ovale gasklephuizen (46 mm diameter-equivalent)
 • 6-versnellingsbak met Ducati Quick Shift (DQS) Up & Down Systeem                 
 • Klepstel onderhoudsinterval van 60.000 km
 • Deactiveren van de achterbank

VERKOOP PRIJZEN MULTISTRADA V4:

MULTISTRADA V4 € 23.690,-

ducati red

ducati

multistrada

v4s

kIES JE WIELEN

De nieuwe dubbelzijdige achterbrug maakt het mogelijk om spaakvelgen te gebruiken.

Het is daarom mogelijk om de nieuwe Multistrada V4 S en Multistrada V4 S Sport te configureren met zowel lichtmetalen als spaakwielen volgens de rijvoorkeuren.

uitvoeringen

Voor de eerste keer biedt Ducati u vooraf gedefinieerde sets met apparatuur, rechtstreeks door Ducati geïnstalleerd: Touring, Technology, Performance en Full brengen de accessoires samen die u nodig hebt om uw Multistrada-ervaring uit te breiden en u alle veiligheid en alle kwaliteit van het origineel te garanderen. Ducati componenten.  

Essentieel

De onmisbare bekleding voor uw Multistrada V4. De Essential-uitrusting is ontworpen om op elke weg en onder alle omstandigheden te genieten van de rijervaring. 

Travel

De Travel optie bevat alles wat nodig is voor de reis: kofferset, middenbok, verwarmde handgrepen en zadels. Alles wat u nodig heeft om van lange reizen te genieten.

radar

Maak uw reis nog comfortabeler. De integratie van de radar met de reisuitrusting geeft de rijder meer comfort en veiligheid met innovatieve rijondersteunende technologieën Adaptive Cruise Control en Blind Spot Detection. 

performance

De set-up ontworpen voor wie op zoek is naar de meest sportieve emoties. Door Akrapovič gehomologeerde uitlaatdemper van titanium en carbon voorspatbord, voor sportieve sensaties en een race-look in elke hoek. 

VERKOOP PRIJZEN multistrada V4S:

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
€ 28.190,-

ducati red

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
RADAR€ 29.290,-

ducati red

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
TRAVEL +
RADAR


€ 31.190,-

ducati red

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
FULL€ 32.840,-

DUCATI RED

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4SSPOKED WHEELS
+ € 800,-

DUCATI RED

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
€ 28.490,-

aVIATOR GREY

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
RADAR€ 29.590,-

AVIATOR GREY

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
TRAVEL +
RADAR


€ 31.490,-

AVIATOR GREY

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
FULL€ 33.140,-

AVIATOR GREY

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4SSPOKED WHEELS
+ € 800,-

AVIATOR GREY

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
€ 28.490,-

ICEBRG WHITE

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
RADAR€ 29.590,-

iceberg white

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
TRAVEL +
RADAR


€ 31.490,-

iceberg white

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4S
FULL€ 33.140,-

iceberg white

Multistrada V4 S

MULTISTRADA V4SSPOKED WHEELS
+ € 800,-

iceberg white

BIKE CONFIGURATOR

Stel hier uw Multistrada samen!