Ducati

Streetfighter v2

A New Fighter in Town

De nieuwe Streetfighter V2 is een sportieve naked met een uniek karakter. Hij komt niet tekort aan de wensen van rijders die op zoek zijn naar een motorfiets die het DNA van de sportieve Panigale V2 kan combineren met zowel de houding als de stijl van de bewonderde Streetfighter. Het resultaat is een intuïtief en gemakkelijk te besturen motorfiets, met de juiste dosis vermogen om pittige prestaties en maximaal rijplezier te garanderen.

Het is opmerkelijk dat dit project de kostbare vrucht is van de herinterpretatie van Ducati’s succesvolle “Fight Formula”, dit keer toegepast op de Panigale V2, ontdaan van de kuipdelen en uitgerust met een hoog en breed stuur. Het drooggewicht van dit voertuig is 178 kg en de motor is de 955 cc en 153 pk Superquadro gecontroleerd door de laatste generatie elektronica.

Ontworpen om niet vermoeid te raken

De Streetfighter V2 neemt de uiterst sportieve basis over van de Panigale V2. Maar de toevoeging van een hoog en breed stuur maakt hem een stuk comfortabeler tijdens alledaags gebruik. Ten eerste is de bredere grip handig bij het manoeuvreren bij lage snelheden of bij het navigeren in het verkeer. Een hoger stuur betekent ook dat het bovenlichaam minder gekanteld is, een positie die minder vermoeiend is voor de rug, vooral tijdens middellange tot lange ritten, en die de druk op de polsen aanzienlijk vermindert.

De vering van de Streetfighter V2 is ontworpen om alle steun te bieden die je nodig hebt voor druk bochtenwerk, maar kan zich ook aanpassen aan dagelijks gebruik.

design

De nieuwe Streetfighter V2 is essentieel en wordt gekenmerkt door een echt scherp ontwerp, zoals de V-vormige DLR die typerend is voor Ducati sportmotoren en geïnspireerd is op de beroemde grijns van The Joker.

Streetfighter V2
Streetfighter V2

voertuig & ergonomie

De juiste mix van sportiviteit en comfort: het zadel is nu langer, breder en heeft een nieuwe vulling die ertoe bijdraagt dat deze motorfiets nog comfortabeler is bij sportief rijden en tegelijkertijd het dagelijks gebruik vergemakkelijkt.

elektronica

Het uitgebreide en moderne elektronische compartiment van de Streetfighter V2 is geërfd van de Panigale V2. Het 6-assige IMU platform beheert alle elektronische bedieningselementen van de motorfiets en geeft de positie van de motorfiets in real time weer.

Streetfighter V2

Aangename prestaties op de weg

De Streetfighter V2 is voor de Panigale V2 wat de Streetfighter V4 is voor de Panigale V4: compromisloze prestaties, en plezierig op de weg met zijn hoge en brede stuur. En zonder de kuip, voor een sobere vormgeving die slank en soms extreem is, met een voorkant dat naar voren steekt alsof het de lijnen van de tank volgt.

DUCATI SUPERQUADRO MOTORBLOK

Krachtig maar plezierig op de weg, de 955 cc Superquadro-twin van de Streetfighter V2 is goed voor 153 pk bij 10.750 tpm en 101,5 Nm aan maximumkoppel bij 9000 tpm. Het Streetfighter V2-motorblok heeft een Euro 5-goedkeuring en deelt een uitlaat met die van de Panigale V2. Het systeem is volledig onder de motorfiets ontwikkeld. Aan de rechterzijde komt een compacte nieuwe demper tevoorschijn. De gasklephulzen (onafhankelijk geregeld met een volledig Ride by Wire-systeem) zijn ovaal gesneden met een diameter van 62 mm.

 
 
 
 
TYPE
Superquadro: 90 ° V2, Desmodromisch 4 kleppen per cilinder, Vloeistofgekoeld
CILINDERINHOUD
955 cc
VERMOGEN
112,3 kW (153 PK) @ 10.750 rpm
KOPPEL
101,4 Nm (74,8 lb-ft) @ 9.000 rpm
BORING X SLAG
100 x 60,8 mm
COMPRESSIEVERHOUDING
12.5:1
BRANDSTOFINJECTIE
Elektronisch brandstofinjectiesysteem, dubbele injectie per cilinder. Volledige ride-by-wire elliptische gasklephulzen
UITLAAT
2-1-2-1 systeem, met 2 katalysators en 2 lambdasondes

VERKOOP PRIJs STREeTFIGHTER V2:

Streetfighter V2

Streetfighter V2 € 20.290,-

DUCATI RED

Streetfighter V2

Streetfighter V2 € 20.590,-

STORM GREEN

BIKE CONFIGURATOR

Stel hier uw Streetfighter V2 samen!