scrambler

1100 Tribute pro

scrambler 1100 tribute pro

2021 markeert de 50e verjaardag van de introductie van de luchtgekoelde tweecilindermotor op een Ducati, voor het eerst gezien in 1971. Voor de gelegenheid heeft Scrambler Ducati besloten om hulde te brengen aan de geschiedenis van deze beroemde motor door een feestelijk model in het assortiment: zo werd de Scrambler Ducati 1100 Tribute PRO geboren.

De nieuwe Scrambler Ducati 1100 Tribute PRO viert de geschiedenis van het bedrijf Borgo Panigale door de keuze voor een fascinerende “Giallo Ocra”-kleurstelling, een kleur die destijds bijzonder in zwang was, die Ducati gebruikte op de tweecilinder 450 Desmo Mono en 750 Sport van 1972.

Dit eerbetoon herinnert ook aan de 750 Supersport die sinds 1975 door het Spaggiari-team werd gebruikt, waarmee de epische periode van een andere geweldige Ducati-rijder begon: Franco Uncini. De Scrambler Ducati 1100 Tribute PRO is een motorfiets gemaakt voor liefhebbers van modern-klassieke motoren en voor fans van motorgeschiedenis die op de hoogte zijn van de belangrijkste prestaties van Ducati.

Bent u een jonge rijder?

De Scrambler 1100 Pro is verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

Coole nieuwe functies

Iconische stijl

Vol met technologie

Motor

Rijcomfort

Brembo remsysteem

Innovatieve verlichting

Handel met de #Joyvolution!

Vlieg met je Scrambler®-motor in het Land van Vreugde met positiviteit, plezier en een vrijgevochten houding.

Onder de loep

 
Bekijk het uiterlijk van de nieuwe Scrambler Ducati 1100 Tribute PRO, verkrijgbaar in de unieke “Giallo Ocra”-kleur.

verkoopprijS scrambler tribute pro:

Scrambler 1100 tribute PRO € 18.090,-

giallo orca