scrambler

1100 sport pro

scrambler 1100 sport pro

Een kunstwerk met een sportieve uitstraling. In zijn “Matt Black” -kleur, uitgerust met Öhlins-ophanging, laag stuur en achteruitkijkspiegels in café-racer-stijl, is de Ducati Scrambler 1100 Sport PRO de meest gespierde versie ooit.
 

Bent u een jonge rijder?

De Scrambler 1100 Sport Pro is verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

Coole nieuwe functies

Iconische stijl

  • Uitgerust met laag stuur en achteruitkijkspiegels in Café Racer-stijl. Beschikbaar in "Matt Black" kleur. Het 1100-logo is op de verwisselbare wangen geschilderd.

Vol met technologie

  • Met het elektronische beheersysteem Ride by Wire en het traagheidsplatform biedt de Ducati Scrambler 1100 Sport PRO hoge normen van actieve veiligheid en prestaties, altijd binnen ieders bereik en voor elk type gebruik dankzij de drie rijmodi. De Scrambler 1100 Sport PRO is uitgerust met Ducati Traction Control (DTC).

Öhlins

  • De Ducati Scrambler 1100 Sport PRO is uitgerust met Öhlins-ophanging. Specifiek een omgekeerde vork met een diameter van 45 mm en een schokdemper achter met instelbare veervoorspanning en rebound-demping. Beide maken een wielafstand van 150 mm mogelijk voor alle soorten terrein, van obstakels in de stad tot obstakels op zachte offroad tracks. Deze mix van comfort en prestaties bevestigt de multifunctionele houding van de Scrambler 1100 Sport PRO, met het doel zich aan te passen aan de rijstijl van de rijder.

Motor

  • De motor van de Ducati Scrambler 1100 Sport PRO is een lucht- en oliegekoelde, 1079 cm³, tweekleppige L-twin motor met EURO 5-goedkeuring. Het heeft een boring van 98 mm en een slag van 71,5 mm en is voorstander van een soepele versnelling bij alle toerentallen en gebruiksgemak. De Desmodue-motor van de Scrambler 1100 Sport PRO heeft lichtgewicht carters en machinaal bewerkte aluminium koppelingen en alternatorafdekkingen. De twee riemafdekkingen zijn ook gemaakt van aluminium en ze zijn ook bewerkt om de esthetiek te verbeteren.

Rijcomfort

  • Met buisvormig stalen latwerkframe met dubbele bovenbalk. Essentieel, net als de Scrambler, omarmt de motor en wordt aangevuld met een aluminium achterframe. Het garandeert een grote wendbaarheid in het verkeer, net zo goed als tussen haarspeldbochten in de bergen. Dankzij het brede stuur is verplaatsen tussen stedelijke obstakels kinderspel met de Scrambler, terwijl de 1.514 mm wielbasis de stabiliteit maximaliseert, zelfs bij hoge snelheden.

Brembo remsysteem

  • De Scrambler 1100 PRO is uitgerust met een Brembo-remsysteem met ABS in bochten, dat veiligheid in alle soorten bochten garandeert. Aan de voorzijde is een dubbele schijf met een diameter van 320 mm gemonteerd op twee Brembo M 4.32B monobloc vierzuiger remklauwen met radiale aansluiting. Aan de achterzijde bevindt zich een schijf van 245 mm waarop een 34 mm enkele zuiger remklauw werkt. Het ABS-systeem heeft slechts één interventieniveau en is niet schakelbaar.

Innovatieve verlichting

  • De lichtgeleider langs de buitenomtrek, aangedreven door een LED-bron die fungeert als positielicht, is een DRL (Daytime Running Light), waardoor de Scrambler 1100 PRO zelfs overdag gemakkelijk herkenbaar is. Geïnspireerd door de tape die in de jaren zeventig op de koplampen werd aangebracht om de lichtcluster te behouden, werd een zwart metaal "X" nagebouwd in de koplamp. Aan de achterzijde is de optische groep van het volledige LED-type met een diffusie-effect en maakt gebruik van een technologie die uniek is in de wereld van twee wielen.
Scrambler-1100-Sport-Pro

Handel met de #Joyvolution!

Vlieg met je Scrambler®-motor in het Land van Vreugde met positiviteit, plezier en een vrijgevochten houding.

Scrambler-1100-Sport-Pro
Scrambler-1100-Sport-Pro

Onder de loep

Ontdek het uiterlijk van Ducati Scrambler 1100 Sport PRO, verkrijgbaar in de unieke “Matt Black” -kleur.

verkoop prijS scrambler 1100 sport pro:

Scrambler-1100-sport-Pro

Scrambler 1100 SPORT PRO € 18.490,-

matt black