scrambler

1100 pro

scrambler 1100 pro

Je kunt niet om meer vragen. Ontworpen om het meest complete model ooit te zijn, met de Ducati Scrambler 1100 PRO, kunt u voldoen aan uw diepste Scrambler-verlangens. Comfortabel, krachtig en gemaakt om te reizen, maar toch zo stijlvol als alleen Scrambler kan zijn.

Bent u een jonge rijder?

De Scrambler 1100 Pro is verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35 KW conform A2 rijbewijs.

Coole nieuwe functies

Iconische stijl

  • Met de nieuwe tweekleurige "Ocean Drive" -uitvoering, gecombineerd met het stalen buisframe en het aluminium achterframe, beide in zwart. De achterkant is het meest onderscheidende deel van de fiets dankzij de nieuwe rechter dubbele uitlaat en de lage kentekenplaathouder, die een belangrijke bijdrage leveren aan het compact maken van de fiets.

Vol met technologie

  • Met het elektronische beheersysteem Ride by Wire en het traagheidsplatform biedt Scrambler 1100 PRO hoge normen voor actieve veiligheid en prestaties, altijd binnen ieders bereik en voor elk type gebruik dankzij de drie rijmodi. De Scrambler 1100 PRO is uitgerust met Ducati Traction Control (DTC).

Motor

  • De motor van de Scrambler 1100 PRO is een lucht- en oliegekoelde, 1079 cm³, tweekleppige L-twin motor met EURO 5-goedkeuring. Het heeft een boring van 98 mm en een slag van 71,5 mm en is voorstander van een soepele versnelling bij alle toerentallen en gebruiksgemak. De Desmodue-motor van de Scrambler 1100 PRO heeft lichtgewicht carters en machinaal bewerkte aluminium koppelings- en alternatorkappen. De twee riemafdekkingen zijn ook gemaakt van aluminium en ze zijn ook bewerkt om de esthetiek te verbeteren.

Rijcomfort

  • Met buisvormig stalen latwerkframe met dubbele bovenbalk. Essentieel, net als de Scrambler, omarmt de motor en wordt aangevuld met een aluminium achterframe. Het garandeert een grote wendbaarheid in het verkeer, net zo goed als tussen haarspeldbochten in de bergen. Dankzij het brede stuur is verplaatsen tussen stedelijke obstakels kinderspel met de Scrambler, terwijl de 1.514 mm wielbasis de stabiliteit maximaliseert, zelfs bij hoge snelheden.

Brembo remsysteem

  • De Scrambler 1100 PRO is uitgerust met een Brembo-remsysteem met ABS in bochten, dat veiligheid in alle soorten bochten garandeert. Aan de voorzijde is een dubbele schijf met een diameter van 320 mm gemonteerd op twee Brembo M 4.32B monobloc vierzuiger remklauwen met radiale aansluiting. Aan de achterzijde bevindt zich een schijf van 245 mm waarop een 34 mm enkele zuiger remklauw werkt. Het ABS-systeem heeft slechts één interventieniveau en is niet schakelbaar.

Innovatieve verlichting

  • De lichtgeleider langs de buitenomtrek, aangedreven door een LED-bron die fungeert als positielicht, is een DRL (Daytime Running Light), waardoor de Scrambler 1100 PRO zelfs overdag gemakkelijk herkenbaar is. Geïnspireerd door de tape die in de jaren zeventig op de koplampen werd aangebracht om de lichtcluster te behouden, werd een zwart metaal "X" nagebouwd in de koplamp. Aan de achterzijde is de optische groep van het volledige LED-type met een diffusie-effect en maakt gebruik van een technologie die uniek is in de wereld van twee wielen.

Handel met de #Joyvolution!

Vlieg met je Scrambler®-motor in het Land van Vreugde met positiviteit, plezier en een vrijgevochten houding.

Scrambler-1100
Scrambler-1100

Onder de loep

Ontdek het uiterlijk van Ducati Scrambler 1100 PRO, verkrijgbaar in de unieke tweekleurige kleurstelling “Ocean Drive”.
 

verkoop prijS scrambler 1100 pro:

Scrambler-1100-Pro

Scrambler 1100 PRO € 15.890,-

ocean drive