ducati

multistrada

V4 pikes peak

Rule all mountains

De Multistrada Pikes Peak is het model dat de essentie van sportiviteit heeft vertegenwoordigd, een motorfiets die niet alleen de sportiefste Multistrada ooit is, maar ook het krachtigste model in het hele crossover-segment.
Een motorfiets gewijd aan het asfalt die je in bergbochten een intense emotie laat voelen en tussen de kerbs van elk circuit de adrenalinestoot van prestaties laat ervaren.
Nauwkeurig en doeltreffend door de bochten, is de V4 Pikes Peak voorzien van een 17″ voorwiel met gesmede velgen, echte sportbanden en Öhlins elektronische vering.
Hij is opwindend, vol adrenaline en wordt aangedreven door het V4 Granturismo-motorblok, die 170 pk bij 10.500 t/min kan leveren en dankzij nieuwe elektronische managementstrategieën hoge prestaties bij sportief rijden garandeert.

Scherp, snel, effectief. En even krachtig als altijd.

Scherp en alert. Nauwkeurig en adrenaline-gedreven.
In de nieuwe Multistrada Pikes Peak geeft de alchemie tussen chassis, ergonomie, elektronische oplossingen en componenten van hoog niveau de rijder de maximale expressie van het racekarakter van de 170 pk sterke V4 Granturismo.

Rijprecisie wordt omgezet in pure prestatie

De Multistrada V4 Pikes Peak is een technologisch geavanceerde motorfiets, ontworpen voor liefhebbers van de spanning van sportief rijden, vooral in bergachtige bochten of tussen de kerbs van een racecircuit.

Scherp en precies, hij verrast met zijn gemak om de lijn te sluiten vanaf het ingaan van de bocht, zelfs wanneer het gas wordt ingedrukt: de motor gaat letterlijk waar de ogen van de rijder draaien.

Stap op en proef de ervaring van het circuit.

Multistrada V4 Pikes Peak

170 pk pure adrenaline. V4 Granturismo

Hij is extreem licht en weegt slechts 66,7 kg (1,2 kg minder dan de tweecilinder Pikes Peak 1260), en is ook opmerkelijk compact. Met een cilinderinhoud van 1.158 cm3 staat het V4 Granturismo-motorblok garant voor toonaangevende vermogens- en koppelniveaus en absolute betrouwbaarheid, met een klepspeling controle die geprogrammeerd is tot een recordkilometrage van 60.000 km.

 
 
 
 
CILINDERINHOUD
1,158 cc (71 cu in)
VERMOGEN
170 pk (125 kW) @ 10,500 rpm
KOPPEL
12.7 kgm (125 Nm, 92 lb ft) @ 8,750 rpm
DROOGGEWICHT
214 kg (472 lb)
VEILIGHEIDSUITRUSTING
Rijmodi, Powermodi, ABS Cornering, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Daytime Running Light, Ducati Cornering Light, Ducati Brake Light, Vehicle Hold Control, Blind Spot Detection
GARANTIE
48 maanden, onbeperkte kilometers.
CONTROLE KLEPSPELING
60,000 km (36,000 miles)
CONTROLE 
15,000 km (9,000 miles) / 24 maanden

170 pk pure adrenaline

4 EVER MULTISTRADA

Ducati biedt 4 jaar garantie op alle modellen in de Multistrada familie met de 4Ever Multistrada garantie.

Ducati biedt 4 jaar garantie op alle modellen in de Multistrada familie met de 4Ever Multistrada garantie.

VERKOOP PRIJs multistrada V4 Pikes Peak:

MULTISTRADA V4 PIKES PEAK
€ 36.390,-

PIKES PEAK LIVERY

BIKE CONFIGURATOR

Stel hier uw Pikes Peak samen!