Ducati

E-Bikes

Ducati MIG-S E-Bike

Een All Mountain e-mtb door Ducati.

Een All Mountain ebike met sportieve eigenschappen, voor wie op zoek is naar een wendbare, presterende en leuke e-mtb onder alle omstandigheden.

De Ducati MIG-S met een veerweg van 150 mm voorin en 140 mm achterin, dankzij de hoogwaardige componenten (Marzocchi Bomber Z2 fork, Fox Float TPS achterschokdemper, 4-calipers Sram Guide T remmen, 29″ Thok e-plus velgen voorin en 27,5″ achterin, 12-versnellingen Sram SX-transmissie 11-50), is het een e-mtb die u in staat stelt om elke trail te verkennen met een unieke rijstijl. De geometrieën zijn ontworpen om zowel de meest veeleisende beklimmingen als de zwaarste afdalingen veiligheid te bieden. Uitgerust met de Shimano Steps E8000 motor en 504Wh Shimano batterij onder de onderbuis om de wegligging te verbeteren.

De graphics van Aldo Drudi’s D-Perf verbeteren de lijnen van het hydrogevormde aluminium frame.

De Ducati MIG-S is klaar om je mee te nemen op al je off-road avonturen.

Kleur: Rood / Wit

Beschikbaar in 4 frame maten.

Prijs: € 4.699,-

E-Scrambler Ducati

Een trekkingfiets met hoogwaardige componenten geïnspireerd op de Ducati Scrambler-wereld. Hiermee kun je vrij in stijl rijden.

Geboren uit de samenwerking tussen Scrambler en Thok Ebikes.

Het biedt dezelfde rijervaring als een traditionele fiets dankzij het lage zwaartepunt en de geometrie van het frame.

Met Shimano Steps 250 W-motor en 504 Wh-batterij in combinatie met Pirelli Cycl-e GT-banden kunt u lange afstanden afleggen.

Verlichting, rek, spatborden en fietsstandaard garanderen het perfecte rijgedrag voor dagelijks gebruik.

De 80 mm Suntur XCR 34 verende vork en samen met Sram Guide T – 4 remklauwen maken de e-Scrambler de ideale fiets voor de straten van de stad en om te genieten van landelijke wegen.

Koplampen voor en achter, Sram NX-transmissie met 11 versnellingen (11-42), aluminium spatborden, bagagerek ontworpen om zijtassen te dragen en een telescopische zadelpen voor meer comfort, zodat u gemakkelijk op en van de fiets kunt stappen met veilige voet op de grond bij de haltes.

Kleur: Geel / Zwart

Beschikbaar in 4 frame maten.

Verkoop prijzen E-scrambler:

E-SCRAMBLER € 3.699,-

Geel / zwart

E-SCRAMBLER € 3.699,-

mat grijs / zwart