Ducati

diavel V4

Dare to be Bold

De Diavel V4 is gespierd, sportief, overdreven en elegant tegelijk, in staat om in elke context de aandacht te trekken, en verenigt schijnbaar uiteenlopende technische, dynamische en stilistische kenmerken, zoals die van sport nakeds en muscle cruisers.

De opwindende prestaties van de V4 Granturismo motor worden gecombineerd met een verrassende wendbaarheid en dynamiek voor een dergelijke motorfiets.

Onmiskenbaar ontwerp. Unieke persoonlijkheid.

Gespierd, stoer, met zijn brede “schouders” en trots zichtbare uitlaat met vier uitlaatpijpen, is de Diavel V4 ontworpen om stoutmoedigheid uit te stralen en niet onopgemerkt te blijven. Van de nieuwe voor- en achterverlichting tot de uitschuifbare voetsteunen voor de passagier en de uitschuifbare handgreep achter zijn de details die het verschil maken en het ontwerp van deze motorfiets nog unieker en herkenbaarder maken.

Ducati Diavel V4
Ducati Diavel V4
Ducati Diavel V4
Ducati Diavel V4

Ontworpen rondom de V4 Granturismo

De V4 Granturismo staat centraal op onze muscle bike en laat zijn persoonlijkheid ten volle tot uiting komen. Ducati’s viercilindermotor staat garant voor hoge prestaties, gecombineerd met soepelheid en regelmaat, bij elk toerental. Het nieuwe chassis combineert ideaal met wat altijd al de sterke punten van de Diavel zijn geweest, zoals de karakteristieke rijpositie en het comfort in het midden toerengebied. Dankzij een aanzienlijke gewichtsvermindering verbeteren bovendien het rijgedrag en de wendbaarheid aanzienlijk. 

DARE TO BE BOLD

Geboren om een hoofdpersoon te zijn

De Ducati Diavel V4 in actie: net zo op zijn gemak in de bochten van de stad en de stedelijke glamour als op de bergwegen. Dankzij het lage zwaartepunt, typisch voor cruisers, kan hij verrassend versnellen en vertragen. Maar het is met de nieuwe V4 Granturismo motor en de elektronische instelling van een sport naked dat elke rit plezier, prestaties en adrenaline wordt. 

Diavel : karakter, sportiviteit en rijplezier

De ergonomie van de nieuwe Diavel is een combinatie tussen de typische rijhouding van een maxi-naked, dynamisch en agressief, en die van een muscle cruiser, meer ontspannen en gestrekt: het resultaat is een perfecte combinatie van prestaties en comfort, ideaal voor zowel plezier in de bochten als voor comfortabel reizen, zelfs in goed gezelschap.

MONSTER

DIAVEL

XDIAVEL

De onmiskenbare Diavel-handtekening

Geraffineerde styling is zijn kenmerk, en de gespierde maar elegante lijnen vormen de perfecte synthese tussen een maxi sport naked en een muscle cruiser. Ontdek wat er nieuw is aan het ontwerp van de nieuwe Diavel V4.

VERKOOP PRIJZEN DIAVEL V4:

Ducati Diavel V4

DIAVEL V4 € 31.890,-

ducati red

Ducati Diavel V4

DIAVEL V4 € 32.290,-

thrilling black

BIKE CONFIGURATOR

Stel hier uw Diavel samen!

Ducati

Xdiavel

Sensatie bij lage snelheid

Ducati betreedt de wereld van de Cruiser op een heel eigen manier en vertegenwoordigt het beste van beide werelden. De Ducati wereld: spannende prestaties, sportief vermogen, geavanceerde elektronica.

De cruiserwereld: lange, lage, naar voren geplaatste voetsteunen, krachtig koppel, zelfs bij lage snelheden, geen compromissen op het gebied van materiaal en afwerking. 

De XDiavel is nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur Dark en Black Star

XDiavel
XDiavel
XDiavel
XDiavel

Onmiskenbare stijl

Een nieuwe kleur voor de XDiavel: Dark Stealth, een toon die perfect aansluit bij het “totaal zwart” van de mechaniek. 

Bent u klaar om van positie te veranderen?

Een breed stuur en voetsteunen die verder naar voren staan. De weg loopt onder de wielen door, vergezeld met een gevoel van controle en comfort dat typisch is voor een cruiser. Maar wanneer het tijd is om de bochten te nemen, zal XDiavel u verbazen. XDiavel is een cruiser, met een niveau van prestaties en technische inhoud die veelzijdigheid en unieke ervaringen mogelijk maakt.

Op maat gemaakt

Toen de ontwerpers en ingenieurs aan de XDiavel begonnen te werken, gingen ze uit van een basisconcept: een ontspannen rijhouding, zoals een echte cruiser, met een laag zadel en voorwaartse voetsteunen. Maar dat was nog niet alles: de ergonomie moest modulair zijn, zodat de rijder kon opgaan in de motor, als een pak op maat.

Genieten van de weg, met vertrouwen

Bij het ontwerp van elke motorfiets streeft Ducati voortdurend naar maximale betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten. Een verbintenis die het mogelijk heeft gemaakt om de tijd tussen de geplande onderhoudsbeurten van Desmo Service (waarbij de klepspeling wordt gecontroleerd en indien nodig aangepast) te verlengen tot 30.000 km voor de Testastretta DVT 1262 motor van de XDiavel S. Zelfs de eenvoudigste controles zoals de Oil Service hebben 15.000 km of 12 maanden bereikt. Een aanzienlijk bereik voor motoren met hoge prestaties.

VERKOOP PRIJZEN XDIAVEL:

XDIAVEL DARK € 26.390,-

DARK STEALTH

XDIAVEL S € 31.990,-

trilling black