Ducati

diavel 1260

Steel de show

Krachtig. Gespierd. Maar ook wendbaar en effectief tussen de bochten voor maximaal rijplezier. De nieuwe Diavel 1260 combineert de prestaties van een maxi-naked met de ergonomie van een muscle cruiser. Het ontwerp herinterpreteert de Diavel stijl met een eigentijdse look en integreert de 159 PK Testastretta DVT 1262 motor perfect, het kloppend hart van deze nieuwe Diavel 1260. 

Voor het Model Jaar 2020 is het kleurenpalet van de Diavel 1260 bijgewerkt. De standaarduitvoering is nu in totaal zwart verkrijgbaar: de Dark Stealth kleurstelling omvat voor de opbouw matzwart, dat gecombineerd wordt met velgen, frame en mechanische onderdelen, ook in zwart met verschillende afwerkingen. 

De S-versie is daarentegen verkrijgbaar in Ducati rood met witte graphics, afgewisseld met zwarte onderdelen, waardoor de Diavel 1260 een nieuwe sportiviteit krijgt, zonder de stijl die dit model kenmerkt op te offeren.

Een eigentijds karakter

Gespierde lijnen en een imposant front brengen de sterke en rusteloze persoonlijkheid van de nieuwe Diavel naar voren, met een lange, slanke achterkant en een 240 mm achterwiel. De brede luchtinlaten en het Trellis frame maken het elegante plaatje compleet, want ze ondersteunen de motor, het ware kloppende hart van deze motorfiets. De S-versie, met de volledig zwarte kleurstelling en Öhlins vering, is de belichaming van de vastberaden en verfijnde stijl van de nieuwe Diavel.

Diavel-1260
Diavel-1260
Diavel-1260
Diavel-1260

De motor is de koning

De nieuwe Diavel is gebouwd rond de Testastretta DVT 1262 motor, een baken van kracht, schoonheid en verfijning. Zijn 159 pk vertaalt zich in een ongelofelijke acceleratie, terwijl de vlakke en consistente koppelcurve vanaf het lage toerental een stabiele en gemakkelijk te hanteren levering mogelijk maakt. De Ride by Wire (RbW) besturing in combinatie met drie rijmodi en drie vermogensmodi maakt het mogelijk om de reactiesnelheid van de motor te personaliseren. Een ware schoonheid, wat betreft mechanica en ontwerp, en een echte game changer op de weg.

So Good to be bad

Rijplezier op zijn best

Sportiviteit en comfort ontmoeten elkaar in de nieuwe Diavel. Het trellis frame zorgt voor lichtheid en torsiestijfheid, terwijl de verstelbare vork voor comfort en stabiliteit zorgt. De zorg voor ergonomie wordt aangevuld door de perfecte combinatie van een hoger stuur, een lager zadel en centrale voetsteunen, met een comfortabele en veelzijdige rijpositie. De S-versie is uitgerust met Öhlins vering, voor een gegarandeerd plezier en een spannende rijervaring.

Diavel 1260: karakter, sportiviteit en rijplezier

De ergonomie van de nieuwe Diavel 1260 is een combinatie tussen de typische rijhouding van een maxi-naked, dynamisch en agressief, en die van een muscle cruiser, meer ontspannen en gestrekt: het resultaat is een perfecte combinatie van prestaties en comfort, ideaal voor zowel plezier in de bochten als voor comfortabel reizen, zelfs in goed gezelschap.

MONSTER

DIAVEL

XDIAVEL

Brutale elegantie

De nieuwe Diavel is een ode aan elegantie en verfijnde details: koolstofvezelcomponenten en een fijn genaaid premium kwaliteitszadel completeren de uitstekende stijl van de Diavel. Er zijn geen compromissen gesloten over het agressieve karakter, zoals de gesmede Marchesini wielen en de Thrilling Black & Dark Stealth kleurstellingen getuigen. De Daytime Running Light (DRL) koplamp, verkrijgbaar op de S-versie, is een onmiskenbaar kenmerk van de nieuwe Diavel.

VERKOOP PRIJZEN DIAVEL:

Diavel-1260-Sandstone-Grey-MY20-Model-Preview-1050x650

DIAVEL 1260 € 24.290,-

sandstone grey

Diavel-1260-Dark-Stealth-MY20-Model-Preview-1050x650

DIAVEL 1260 € 24.290,-

dark stealth

Diavel-1260-S-Ducati-Red-MY20-Model-Preview-1050x650

DIAVEL 1260 S € 27.190,-

ducati red

Diavel-1260-S-Glossy-Matt-Black-MY20-Model-Preview-1050x650

DIAVEL 1260 S € 27.190,-

dark stealth

Ducati

Xdiavel

Sensatie bij lage snelheid

Ducati betreedt de wereld van de Cruiser op een heel eigen manier en vertegenwoordigt het beste van beide werelden. De Ducati wereld: spannende prestaties, sportief vermogen, geavanceerde elektronica.

De cruiserwereld: lange, lage, naar voren geplaatste voetsteunen, krachtig koppel, zelfs bij lage snelheden, geen compromissen op het gebied van materiaal en afwerking. 

De XDiavel is nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur Matt Liquid Concrete Grey.

XDiavel
XDiavel
XDiavel
XDiavel

Onmiskenbare stijl

Een nieuwe kleur voor de XDiavel: Matt Liquid Concrete Gray, een toon die perfect aansluit bij het “totaal zwart” van de mechaniek. Een nieuwe donkerbruin zadel vervolledigt het uitgekiende, sportieve kleurenschema.

Bent u klaar om van positie te veranderen?

Een breed stuur en voetsteunen die verder naar voren staan. De weg loopt onder de wielen door, vergezeld met een gevoel van controle en comfort dat typisch is voor een cruiser. Maar wanneer het tijd is om de bochten te nemen, zal XDiavel u verbazen. XDiavel is een cruiser, met een niveau van prestaties en technische inhoud die veelzijdigheid en unieke ervaringen mogelijk maakt.

Op maat gemaakt

Toen de ontwerpers en ingenieurs aan de XDiavel begonnen te werken, gingen ze uit van een basisconcept: een ontspannen rijhouding, zoals een echte cruiser, met een laag zadel en voorwaartse voetsteunen. Maar dat was nog niet alles: de ergonomie moest modulair zijn, zodat de rijder kon opgaan in de motor, als een pak op maat.

Genieten van de weg, met vertrouwen

Bij het ontwerp van elke motorfiets streeft Ducati voortdurend naar maximale betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten. Een verbintenis die het mogelijk heeft gemaakt om de tijd tussen de geplande onderhoudsbeurten van Desmo Service (waarbij de klepspeling wordt gecontroleerd en indien nodig aangepast) te verlengen tot 30.000 km voor de Testastretta DVT 1262 motor van de XDiavel S. Zelfs de eenvoudigste controles zoals de Oil Service hebben 15.000 km of 12 maanden bereikt. Een aanzienlijk bereik voor motoren met hoge prestaties.

VERKOOP PRIJZEN XDIAVEL:

XDiavel-Matt-Liquid-Concrete-Grey

XDIAVEL € 24.890,-

matt liquid concrete grey

XDiavel-S-

XDIAVEL S € 28.590,-

trilling black